Voorbede

Op dit moment hebben we 1 voorbedemoment per week, op woensdagochtend van 7:00 tot 8:00 en 1x per maand (2e donderdagavond van de maand) op donderdagavond van 19:30 tot 21:00 dat we samenkomen om samen te bidden voor verschillende onderwerpen. Ook nemen we tijdens deze momenten tijd om Jezus te aanbidden zonder met ‘onze lijstjes’ te komen. Maar Hem te ontmoeten vanuit relatie. Op de donderdagavond bidden we specifiek voor de “Vervolgde Kerk”.

Gebedsonderwerpen die voorbij komen zijn onder andere de gemeente Elburg, we bidden dan voor bijvoorbeeld het gemeentebestuur, scholen, ondernemers, hulpverleningsinstanties, kerken, etc. Ook bidden we geregeld voor het Joodse volk. De Bijbel spreekt in Jeremia 29 dat je je moet inzetten voor de bloei van je stad en daarvoor zetten we ons in door te bidden voor de gemeente Elburg. Ook wordt er één avond per maand op de donderdagavond specifiek gebeden voor de vervolgde christenen.

Uiteraard zijn er nog veel meer onderwerpen om voor te bidden. Heeft u ook het verlangen om samen met andere christenen Jezus te verhogen en in gebed op de bres te staan, wees dan van harte welkom!