OUTREACH Elburg – GEBED

Deze zomer zal er weer een Outreach in Elburg plaatsvinden!

Tijdens de Outreach is het ons verlangen om uit te reiken naar Elburg en omgeving en door verschillende activiteiten Gods liefde te laten zien. Er zal een Outreach-café worden ingericht aan de Beekstraat 13 Elburg.

Omdat we geloven dat gebed van cruciaal belang is tijdens Outreach zal op de bovenste verdieping van de Beekstraat 13 een gebedsruimte worden ingericht die open is van 8:30 tot 22:00 uur. Je kunt vrij in- en uitlopen. Je kunt kiezen uit diverse gebedsvormen en voorbede-onderwerpen voor de Outreach en activiteiten die plaatsvinden.

We geloven ook dat voortdurend gebed krachtig is. Je kunt je online inschrijven om een uur te bidden of – tijdens de Outreach-week – op locatie het schema in te vullen. Er is geen maximum aantal mensen dat aanwezig kan zijn, maar het is natuurlijk wel cool als er in ieder geval altijd één persoon aan het bidden is.

Ons verlangen is dat er constant gebed is rondom Outreach Elburg. Doe jij mee?

  • Online inschrijven. Als je op de link voor het rooster klikt, zie je een schema. Je kunt het vakje van de dag en het uur dat je wilt komen bidden aanklikken. Dan wijst het zich verder vanzelf. KLIK HIER VOOR ROOSTER 

Online kan zich maar 1 persoon voor een uur inschrijven, het is bedoeld om te zien welke uren er nog niemand is, zodat er altijd iemand kan zijn. Als het uur online al gevuld is, meld je dan aan per e-mail.

De Outreach zal zijn van 18 t/m 21 juli 2023.

De gebedsruimte wordt in samenwerking gedaan met Huis van Gebed Elburg.

Met vriendelijk groet,

Outreach Elburg

Timo van der Woude & Jan Wolfsen