Onderwijs en aanbiddingsavonden

ONDERWIJSAVOND VAN 19 maart 2020 is VERVALLEN

Tot nader order, worden de onderwijsavonden opgeschort.

 

Onderstaande onderwijsavonden zijn van 19:00 – 21:00 uur. Mocht 19:00 uur lastig haalbaar zijn, kom rustig wat later binnen. WELKOM!

Ter verduidelijking: We noemen deze avonden “Groeien in Gebed”, omdat het aangeeft dat we graag willen groeien in gebed. Er is ook een cursus genaamd “Groeien in Gebed” en een boek van Mike Bickle dat zo heet. Deze avonden staan daar los van. Onze onderwijsavonden zijn losse avonden, dus ook los van elkaar te bezoeken.

FF voorstellen:

 

De sprekers zijn stuk voor stuk mensen die een levensstijl van aanbidding en gebed omarmen. Veel zijn full-time gebedszendelingen. Zij willen ons graag dienen met wat zij in hun leven hebben geleerd en ervaren over Huis van Gebed, de grotere verhaallijn in de Bijbel, aanbidding, relatie met de Allerhoogste en diverse vormen van gebed, die levensveranderend zijn. Zij houden van de Bijbel en bovenal natuurlijk van Jezus ☺. De onderstaanden zijn in ieder geval betrokken, maar kom vooral voor een ontmoeting met onze prachtige God.

 

Arjan Krijtenburg heeft een diepe passie om tijd in gebed door te brengen en anderen daarin mee te nemen. Hij heeft het hart van een leraar en het is altijd heel verfrissend naar zijn onderwijs te luisteren. Arjan leidt het Gebedshuis Amersfoort.

 

Ook Gijsbert van Oeveren uit Zwolle zal een aantal avonden onderwijs komen geven. Gijsbert leidt – samen met Hans van den Berg – het Huis van Gebed en Aanbidding van de VEZ in Zwolle. Ook hij is een bevlogen man voor gebed en aanbidding!

 

Timo van der Woude: Sinds God hem verraste met een passie voor Jezus, wil hij niets liever dan dat uitdragen zodat de Bruid van Jezus en de wereld erom heen zich klaarmaakt voor de Wederkomst. Hij is coördinator van Huis van Gebed Elburg en betrokken bij de Stichting 24-7Gebed.