ondersteunen

Elburg, mei 2023

Beste vrienden,

Graag geven we jullie een update over het Huis van Gebed Elburg. We hebben sinds de start in 2010 heel veel uren mogen aanbidden, bidden en voorbidden. Veel mensen zijn gezegend met een start of een verdieping in hun geloofsleven! En met de hulp van veel mensen hebben we ook gebedsweken en andere ‘projecten’ mogen organiseren en andere ‘projecten’ zoals de Outreach mogen ondersteunen. En door al die gebeden heen, hebben we Elburg e.o. mogen zegenen. Wat een voorrecht om dat te mogen doen! Met onnoemelijk veel dank aan God onze Vader! En ook veel dank aan alle mensen die betrokken zijn en in de loop van de jaren zijn geweest!

We gaan natuurlijk graag door met bidden, en D.V. zullen we dat ook zeker doen!

We hebben nu zo’n 10 jaar een eigen gehuurde gebedsruimte mogen hebben. Het lijkt er nu op dat – ondanks onze inspanningen – de financiën niet hoog genoeg zijn om de gebedsruimte in de loop van de zomer nog te kunnen betalen. Daar zijn we niet gespannen over, want de Heer bouwt Zijn huis, maar we zouden het wel heel erg jammer vinden. We zijn een aantal maanden geleden met de actie ‘word vriend van huis van gebed elburg’ gestart, maar dat is helaas (nog) niet voldoende gebleken. Wellicht kun je daarbij aanhaken? Maar mocht je al een geregelde gever zijn, echt gaaf, enorm bedankt!!!

We willen je graag vragen of je zou willen meebidden en meedenken over de onderstaande vragen:

  1. Zie je kans om financieel te ondersteunen of je bijdrage te verhogen? We zijn op zoek naar mensen die maandelijks of met een speciale gift ons willen ondersteunen. Voor een speciale gift kun je ook de QR-code gebruiken.
  2. Ken je mensen of ondernemers in je omgeving die geïnteresseerd zouden kunnen zijn? Zou je dan een balletje willen opgooien bij hen en ze met ons in contact willen brengen?
  3. Heb je een idee hoe we ergens anders een – permanente – gebedsruimte zouden kunnen inrichten? Liefst natuurlijk voor een lagere prijs dan we nu betalen of zelfs geheel gratis. Ook mogelijkheden t.a.v. leegstandstarief zijn voor ons goede opties.

Natuurlijk staan we open voor elke input die ons kan verder helpen.

We horen graag van je.

Namens Gert Polinder, Jan Jaap Kanis en alle medewerkers Huis van Gebed Elburg,

Timo van der Woude

timo@huisvangebed-elburg.nl

06-36318143

Stichting Huis van Gebed Elburg (ANBI) IBAN: NL94RABO0154422266

 

 

 

 

 

LET OP!

Veel camera’s hebben geen QR-scan-mogelijkheid. Het beste kun je een QR-code-scanner op je mobiel zetten. De bankapp werkt niet bij deze QR-code.