Agenda

Bekijk hieronder het rooster. Klik hier om hem in een nieuw venster te openen.

LET OP: Tijdens de openingstijden is – een ieder altijd welkom in het Huis van Gebed om zelf een gebedstijd te hebben, ongeacht of er een gezamenlijke gebedstijd tegelijk gaande is. In het geval dat er tegelijkertijd ook een gezamenlijke gebedstijd is, willen we graag dat iedereen zich vrij voelt om wel of niet met het aangeboden programma mee te doen. De ene keer kan de gezamenlijke gebedstijd stimulerend werken voor persoonlijke gebedstijd, de andere keer zal dat wellicht wat minder aansluiten. Maar u bent altijd welkom!

Als er “OPEN” staat, is het Huis open. Als er “GESLOTEN” staat, zijn we gesloten. Het kan wel zijn dat er een vergadering of is de ruimte ter beschikking gesteld aan een andere organisatie o.i.d. Als er “HALFOPEN” staat, is er bijv. een oefenmoment voor aanbiddingsleider, maar kun je ook binnenkomen voor persoonlijk gebed. De lege velden kunnen door de medewerkers worden gevuld.

We gebruiken soms een andere locatie. Als u op de tijden klikt, kunt u zien welke locatie geopend is (mocht dat een enkele keer vergeten worden, kunt u ervan uitgaan dat het aan de Smeesteeg is).

De vermeldde openingstijden wijken helaas wel eens af. Stuur effe een whatsapp of sms naar 06-36318143 om te checken of we open zijn.

 

De vaste openingstijden zijn:


Centrale bijeenkomst (ieder welkom): elke twee weken dinsdagavond; vooraf sluiten we aan bij de eetgroep van de Outreach Elburg in het gebouw van het Leger des Heils. 18:00 tot een uur of 20:30 a 21:00. Voor meer info bel/app/sms naar 06-36318143 of email: timo@huisvangebed-elburg.nl. 

De centrale bijeenkomst vindt plaats aan de Beekstraat 13 Elburg (gebouw Leger des Heils).


Elke woensdagochtend 7:00-8:00: divers
Woensdagavond 19:00-21:00: individueel gebed in collectieve setting (1x per 2 weken)
Elke vrijdagochtend 9:00-10:00: focus: voorbede jongeren
Elke zaterdagochtend 9:00-11:00: divers
Elke 1e maandagochtend van de maand 11:00-12:00 aanbidding
Elke 2e donderdagavond van de maand 19:30-21:00: voorbede Noord-Korea

Maar check ook even onderstaande agenda, soms valt er eentje uit (of komt er eentje bij (-;).