24-7Elburg Gebedsweek

Van 1 t/m 8 mei is er weer een gebedsweek in Elburg! Dit jaar wat anders dan normaal. Wegens de overheidsmaatregelen helaas geen non-stop gebedsweek, maar er zijn wel vele uren beschikbaar!

 

Ons verlangen is om christenen in Elburg en omgeving ook in deze tijd te laten samenkomen om hun eigen relatie met God een ‘ boost’ te geven en om Gods zegen te vragen over Elburg. Het thema van dit jaar is:

 

‘Terug naar de Basis’.

 

Dit thema hebben wij gekozen omdat we zien dat veel christenen weer terug worden geroepen naar de basis van hun geloof. Dit zal dan ook de leidraad zijn door deze hele week heen.

 

Je kunt mee doen met de volgende mogelijkheden (klik op de tekst voor meer informatie):

 

 

 

 

 

 

In verband met de maatregelen is aanmelding verplicht. We gaan ervan uit dat je bekend bent met de richtlijnen en vragen je te allen tijde de aanwijzingen op te volgen van de medewerkers.

 

 

De aanmelding is OPEN!!! YESSSS!!!

Terugluisteren openluchtdienst 1 mei jl. met o.a. Marianne die vertelt over “worden als een kind”… klik hier .

.

MEEHELPEN?

Wil je meehelpen? Geef dat even aan op het aanmeldingsformulier.

Als je wilt mee-BIDDEN voor deze week, heel graag.

 

FINANCIEEL

We zijn enorm dankbaar voor de kerken die op verschillende manieren in natura bijdragen! We hebben nog wel extra kosten, dus mocht u een financiële bijdrage kunnen doen, zijn wij u zeer erkentelijk. We zijn ANBI, dus giften zijn belastingaftrekbaar. Meer info: KLIK