24-7 Elburg Gebedsweek: de hele week de gebedsruimte open!!!

24-7 Elburg Gebedsweek: de hele week de gebedsruimte open!!!

NON-STOP GEBED IN ELBURG

Huis van Gebed Elburg organiseert van 20 t/m 27 februari 2019 non-stop gebed. Doe mee!

ELBURG – Het interkerkelijke Huis van Gebed in Elburg organiseert van 20 t/m 27 februari 2019 een week non-stop gebed, genaamd 24-7Elburg. 24-7Elburg werkt met de gebedsvorm waarbij er een week lang zonder onderbrekingen gebeden wordt. Het gebed vindt plaats op één centrale plek (de gebedsruimte) die op een inspirerende manier is ingericht. Muziek en creatieve opdrachten helpen de bezoekers om tijd door te brengen in gebed. Twee keer per etmaal is er een tijdslot van 2 uur waarin we Jezus aanbidden met muziek en samenzang. 1 uur per dag is er een Bijbelleesuur. Verder zijn er nog een aantal uren van voorbede met diverse onderwerpen.

Iedereen is welkom om individueel te bidden, maar kan natuurlijk ook meedoen met de gezamenlijke aanbiddings-, Bijbellees- of voorbedetijden.

Als thema is dit jaar gekozen voor “Eensgezindheid leidt tot vreugde”. Het thema komt uit Fil. 2:2. Het geeft alleen al een diepe vreugde als we met christenen uit allerlei kerken samen God ontmoeten. Als we daarnaast ook nog samen dingen aan God vragen en Hij ons verhoort, groeit de vreugde in Hem en in ons.

Je kunt je inschrijven in een rooster of gewoon binnenlopen wanneer het jou uitkomt! OF JE AANMELDEN VOOR HET BIJBELLEZEN! Zie onder.

De Gebedsweek wordt van woensdagavond 20 februari 19:00 uur tot en met woensdagavond 27 februari 20:00 uur gehouden aan de Bloemstraat 18 in Elburg.

Meer info: www.24-7Elburg.nl of mail/bel met ondergetekende.

Timo van der Woude

timo@huisvangebed-elburg.nl

06-36318143

 

Bijbelmarathonlezing in Rehoboth Elburg

In tweeënveertig stappen door de Bijbel.  Zes dagen lang, van 18.00 – 19.00 uur, wordt de Bijbel telkens aan de hand van tweeënveertig belangrijke teksten aaneenlopend doorgelezen. Dit gebeurt van 21-27 februari  in het kader van de Week van gebed Elburg in het gebouw Rehoboth aan de Bloemstraat. Iedere belangstellende wordt uitgenodigd hieraan mee te doen. Neem de uitdaging aan en lees een keer mee in de ketting en kring van Bijbellezen.

Aanmelden bij:  timo@huisvangebed-elburg.nl of 06-36318143.

Huis van gebed Elburg en Nederlands Bijbelgenootschap afdeling Elburg